Værksted

Værksted

Ford & Nissan Vordingborg er ikke kun din lokale bilforhandler, men også dit lokale værksted. På vores autoværksted udfører vi reparation, vedligehold og service af biler på tværs af alle bilmærker. Arbejdet udføres altid efter fabrikkens forskrifter og til aftalt tid. Endvidere kan du nyde godt af konkurrencedygtige og gennemsigtige priser, når du kører din bil på værksted hos os.

Værktøj logo

Vores kompetente værksted står klar til at tage imod din bil. Vi udfører både vedligehold, service og reparation på alle bilmærker. Desuden er vores skadecenter klar til at udføre skade-reparationer på alle bilmærker.

Send værkstedsforespørgsel

Vi vender tilbage for at fuldføre din booking

Værksted i Vordingborg

Dit kompetente værksted og skadecenter i Vordingborg

På Næstvedvej 64 i Vordingborg finder du vores velindrettede og veludstyrede værksted og skadecenter. Her udfører vi alle former for reparationer, og vi overlader intet til tilfældighederne. Er uheldet ude, og har din bil brug for reparation, vil hjælpen altid være nær. Vi ser frem til at tage imod din bil og udbedre de problemer, der måtte være opstået.

Ønsker du at booke tid eller få et uforpligtende tilbud på en reparation eller en anden ydelse, kan du blot udfylde vores kontaktformular eller kontakte os telefonisk.

Din bil er i trygge hænder hos vores kompetente mekanikere og pladesmede

Hos Ford & Nissan Vordingborg kan vi garantere et godt og trygt værkstedsbesøg. Vi ved, at et værkstedsbesøg er en tillidssag, og vi sørger selvfølgelig for at leve op til tilliden. Vi beskæftiger yderst kompetente og ikke mindst servicemindede mekanikere og pladesmede, der har erfaring med at udføre en bred vifte af værkstedsopgaver.

Om opgaven er stor eller lille, så kommer vi dig til undsætning og giver både dig og din bil den absolut bedste behandling.

Reperation og service i Vordingborg
Værksted for alle bilmærker i Vordingborg

Reparation, service og vedligehold af alle bilmærker

Hos Ford & Nissan Vordingborg reparerer vi ikke blot biler fra Ford og Nissan, men også biler fra alle andre bilmærker. Vi har derfor også mulighed for at reparere og servicere din bil, uanset hvilken fabrikant den er fra, og hvor gammel bilen er.

Ved booking af en værkstedstid beder vi dig om at oplyse bilens mærke, registreringsnummer, model og antal kørte km.